Energetische behandeling

 

Zolang we gezond zijn, geen last hebben van pijn en andere ongemakken staan we er vaak niet zo bij stil hoe wonderlijk het lichaam eigenlijk functioneert. Het lichaam zal altijd proberen ongenode gasten (ziekten) weg te sturen en het evenwicht te herstellen wanneer dit wordt verstoord. Er zijn echter klachten waarbij het zelfherstellende vermogen van het lichaam niet toereikend is. De oorzaak hiervoor kan op verschillende niveaus liggen: fysiek, energetisch of geestelijk. 

In een energetisch consult bespreken we welke (pijn)klachten je ervaart en gaan we aan de slag om deze te verhelpen. Hiervoor gebruiken we energetische handtechnieken. Door het toepassen van deze energetische handtechnieken brengen we balans in de energiecentra en daarmee in het lichaam. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd. 

Een energetisch consult is geschikt voor de meest uiteenlopende klachten, lichamelijk en geestelijk.  Tijdens het toepassen van de technieken kan je kou of warmte ervaren of sensaties in het lichaam.