“Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kleurenpalet maar de opbouw van de mens bestaat uit dezelfde niveau’s “

Je kan bij mij terecht voor coaching waarin ik enerzijds kijk naar jou als individu, omdat jij uniek bent! Anderzijds houd ik de de algemene opbouw van de mens als lijn aan. Die opbouw bestaat bij iedereen uit dezelfde niveau’s. In mijn coaching maak ik gebruik van deze schijnbare paradox.

Jij als individu hebt kwaliteiten die tot uitdrukking mogen komen en jou uniek maken, jouw unieke kleurenpalet. Daarnaast is jouw opbouw hetzelfde als die van je buurvrouw, collega of partner. Een voorbeeld hiervan is, dat jij als kwaliteit hebt dat je goed kan organiseren, punctueel bent of goed in teams kan werken. Dit zijn jouw unieke kleuren die je tot je beschikking hebt. Maar jouw opbouw als mens bestaat op hoofdlijn uit dezelfde niveau’s, namelijk het lichaam, het denken, de emoties en de zeven hoofdenergiecentra. Achter deze niveau’s bevindt zich je ware wezen, of ook wel de ziel genoemd.

In het huidige leven hechten we veel waarde aan het denken, onze gevoelens en het lichaam waardoor jouw ware kern onderbelicht blijft. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze in overeenstemming met hun ziel leven? Of zich dagelijks bewust zijn van de vreugde van het hart? Je herkent vast dat dit overschaduwd wordt door de vele gedachtes die onophoudelijk langs komen of dat je op gaat in emoties zoals boosheid, twijfel of angst die je ervan weerhouden die stappen te nemen die werkelijk goed zijn voor jou of je ziel. En wie kent het niet dat pijn of ongemak in ons lichaam de kleur van je dag bepalen?

In mijn coaching gaat het erom hoe we deze gebieden en niveau’s in dusdanige overeenstemming krijgen zodat je zielskwaliteiten meer naar voren kunnen komen. 

Waar herken jij je in?

Heb je behoefte hebt aan een luisterend oor, een moment om je hart te luchten of gewoon eens met een buitenstaander van gedachten te wisselen over je leven. Omdat het op bepaalde vlakken even niet zo stroomt, je relatie niet lekker loopt, je vast zit op werkgebied of je gewoon niet lekker in je vel zit. Een laagdrempelige manier van gehoord worden en door vraagstelling zelf te weten welke stap jouw verder gaat brengen.

4478723344_5D5A3096aangepast2staartjes

Uitleg Keukentafelgesprek: Wat de reden ook is, soms heb je behoefte aan een laagdrempelig gesprek om alles op een rijtje te zetten. En dat kan, eenvoudig aan mijn keukentafel. Ik nodig je uit om te zijn wie je bent met alles wat er op dat moment is en samen te ontdekken. In het gesprek maak ik gebruik van mijn levenservaring, yogische kennis en opgedane ervaring uit opleidingen. Dit tezamen met wie ik ben, geeft jou de ruimte om te zijn met dat wat er op dat moment is. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt of wat jou verder kan laten stromen.  Je bent welkom aan mijn keukentafel, voor een open gesprek in een huiselijke setting.

Loop je helemaal vast? Lichamelijk, emotioneel of geestelijk? Of heb je een burn-out en veel last van spanning en stress? Als je behoefte hebt aan ontspanning en stressreductie, als je wil leren om je binnenwereld te leren kennen en de aandacht hierop te richten in plaats van je constant te laten leiden door de buitenwereld. Om jouw lichaam, gevoelens en denken in harmonie te brengen. Zodat jij weer in het leven kan gaan staan, leven zoals het is bedoeld.

5D5A7200

Uitleg Yoga Coaching:  Voor veel mensen in het westen is yoga iets wat met lichaamshoudingen te maken heeft. Bij Yoga Coaching gaan we wat stapjes verder. We kijken naar de verschillende delen van ons wezen: ons lichaam, onze gevoelens/emoties en ons denkvermogen. Al deze drie aspecten van het menselijk wezen komen in de Yoga coaching aanbod om harmonie en ontspanning te brengen van deze verschillende delen. Zowel in het dagelijks leven als tijdens het werk. Daarom beoefenen we bij Yoga coaching niet alleen lichaamsoefeningen, maar ook adem- en ontspanningsoefeningen en meditatie. Dit wordt ingebed in gesprekken zodat ook de mentale kant verbonden kan worden met de oefeningen.

Als je behoefte hebt om inzicht te krijgen in patronen die jouw dagelijkse leven beïnvloeden. Als je knelpunten wilt proberen weg te nemen die in je leven spelen. Als je effectiever gedrag wilt gaan vertonen in de praktijk los van patronen maar vanuit de juiste plek, jouw plek.

opstelling-

Uitleg Individuele (familie)opstelling: Een opstelling is een onderdeel van systemisch werken. Dit is ooit geïntroduceerd door Bert Hellinger. Een opstelling kan een verhelderend inzicht geven over patronen die steeds weer terugkomen en van invloed zijn op je dagelijkse leven. Door het opstellen van iemands systeem van herkomst worden bepaalde relaties tussen familie- en gezinsleden blootgelegd. Dit om knelpunten tussen familieleden te herkennen. Als deze knelpunten, dansel verstrikkingen herkend zijn, kan men proberen deze weg te nemen. Resultaat is dat er een interne meetlat wordt aangepast waardoor de coachee in het hier en nu effectiever gedrag kan laten zien zonder verstrikkingen vanuit zijn familie/gezinssysteem. Middels een 1-op-1 opstelling gaan we met het bord of vloerankers aan de slag.

Heb je zelf totaal geen idee welke van de aangeboden vormen bij je zou passen of op welke manier je geholpen wil worden? Maar wil je wel stappen maken en ben je bereid hier tijd en energie in te steken?

shutterstock_126022040

Uitleg kennismaking met coaching op maat: Samen kijken we op welke gebieden de uitdagingen liggen of waar je in je dagelijkse leven tegen aan loopt en welke aanpak hierin voor jou het beste resultaat hebben. Elk traject is hierbij uniek en volledig op jou afgestemd. Ik kan daarin gebruik maken van verschillende vormen zoals yoga, gesprekken, afstemmingen, opstellingen en healing. Precies wat bij jou past!

 

De duur van elke sessie is 1,5 uur, of dit nu een keukentafelgesprek, Yoga coaching of opstelling is. De kosten per sessie bedragen € 75,- inclusief BTW.

Je kan je sessie in de webshop aanschaffen.