Energetische behandeling

Zolang we gezond zijn, geen last hebben van pijn en andere ongemakken staan we er vaak niet zo bij stil hoe wonderlijk het lichaam eigenlijk functioneert. Het lichaam zal altijd proberen ongenode gasten (ziekten) weg te sturen en het evenwicht te herstellen wanneer dit wordt verstoord. Er zijn echter klachten waarbij het zelfherstellende vermogen van het lichaam niet toereikend is. De oorzaak hiervoor kan op verschillende niveaus liggen: fysiek, energetisch of geestelijk. 

In een energetisch consult bespreken we welke (pijn)klachten je ervaart en gaan we aan de slag om deze te verhelpen. Hiervoor gebruiken we energetische handtechnieken. Door het toepassen van deze energetische handtechnieken brengen we balans in de energiecentra en daarmee in het lichaam. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd. 

Een energetisch consult is geschikt voor de meest uiteenlopende klachten, lichamelijk en geestelijk.  Tijdens het toepassen van de technieken kan je kou of warmte ervaren of sensaties in het lichaam. 

Praktische informatie

Afspraken worden in overleg gepland.

Het is mogelijk om van mij op verschillende locaties een Energetische behandeling te ontvangen:

  • Yogaruimte aan de Paul Krugerstraat 23 in Oosterbeek
  • Locatie van Bruisz in Oosterbeek aan de Utrechtseweg 159
  • Locatie Home of Zen in Arnhem aan de Velperweg 95

De duur van de energetische behandeling is 60 minuten uur inclusief kopje thee.

De investering bedraagt € 55,- per sessie.

Geef bij de aanvraag aan welke locatie je voorkeur heeft.