Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming komen die antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet.

Luisterkind-afstemming

Als Luisterkindwerker stem ik mij telepatisch af op jou of je kind. Ik maak contact met jou of je kind, van hart tot hart, om een open en liefdevol gesprek te voeren, om je helemaal te horen met wat er bij jou speelt en wat er naar de oppervlakte mag komen.

Om je antwoorden te geven op vragen die je hebt. Om je concrete handvaten te geven hoe je verder kan. Om te horen en wat er speelt, in het nu of vanuit vorige levens.

Zodat jij verder kunt om te worden wie jij in werkelijk bent en alle kleuren uit jouw palet tot volle wasdom mogen komen!

Voor kinderen

VierKinderen_1100_734_84_c1

omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.

Voor volwassenen

image_001

omdat iedereen het wel eens niet weet en behoefte heeft aan antwoorden, een richting of praktische handvaten. Om gehoord te worden van hart tot hart….

Neem ook een kijkje bij de specifieke afstemmingen kinderwens, geboorteverwerking en levensbrug. Deze worden onder aan de pagina uitgelicht.

Wat is Luisterkind?

Het is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

In een Luisterkind- afstemming werkt de luisterkindwerker op energetisch niveau. Deze luisterkindwerker legt contact van hart tot hart of van ziel tot ziel. Als de verbinding met de energie van de ander er is, gaat de luisterkindwerker in gesprek. Hij/zij haalt de antwoorden vanuit een diepere laag bij het kind of de volwassene naar boven. In iedere afstemming ziet de luisterkindwerker meteen waar we op dat moment een verandering kunnen inzetten. Er is ruimte om alles te bespreken. Livecontact in een spreekkamer is niet nodig, alles gaat via de energie.

Waarom via een afstemming werken?

Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij live-contact. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.

In principe kan iedereen voor alle mogelijke levensvragen een Luisterkind-afstemming aanvragen. Een Luisterkind-afstemming helpt je verder!

De werkwijze bij een afstemming

De basis van deze methode is dat ik op afstand contact maak met jou of met je zoon of dochter. Tijdens dit contact gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar al in het contact direct iets aan kunnen doen. De Luisterkind-afstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je het verslag. Met de inzichten en handvatten kun je zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.

Wat heb ik nodig om een afstemming te kunnen maken voor jou of je kind?

Een e-mail met daarin een recente foto van degene waar de afstemming over gaat (waar diegene alleen opstaat), achtergrondinformatie van de situatie en (eventuele) vragen.

Na ontvangst van bovenstaande en de betaling ontvang je binnen twee weken de afstemming per e-mail.

Reacties op door mij gemaakte afstemmingen

“De afstemming heeft mij geraakt, ik werd er emotioneel van omdat het erg treffend is….er staat eigenlijk niets dat ik als vreemd of raar ervaar. Het sporten/bewegen in de natuur is waar, ik zeg altijd dat ik een buitensporter ben. Op mijn werk, bij verenigingen en in de politiek probeer in inderdaad te verbinden (en dat lukt vaak ook) en ziet men mij ook veelal zo. Dat maakt me blij. Het goed willen doen en de innerlijke druk die dat geeft is ook herkenbaar…en dat dat met familie en voorgaande generaties te maken heeft, zeker ook. Op beide vragen heb ik wel antwoorden gekregen waar ik wat mee kan. Het onderscheid tussen energie van mij en die van anderen wil ik graag beter leren (ver)kennen. Hartelijk dank voor deze afstemming, ik ben er blij mee.”  Frank

“Dankjewel voor je mooie afstemming, ik kon me in heel veel dingen vinden. Dankjewel voor je handvaten, ik ga ze zeker gebruiken.” Manuela

“Bedankt voor je mooie afstemming. Zijn profielschets is zeer treffend op alle punten. Hij is sowieso een kat uit de boom kijker. Fijn dat je contact met hem hebt kunnen maken. De zin ‘eigenlijk wil ik liever alleen maar dingen doen waarvan ik weet dat ik ze kan’ is ook echt treffend voor hem. Mooi om te lezen dat er heel wat gekeerd is in de vorige levens! Deze vakantie al lekker aan het knuffelen/op mijn schoot liggen. Heerlijk. En thuis zullen we nog een kijkje in zijn slaapkamer nemen. Ben erg benieuwd hoe zich dat in het dagelijks leven uit. Bedankt!” Melanie

“Bedankt voor je afstemming… Ik was en ben ontroerd toen ik het las. Wat heb je de dingen treffend weten te verwoorden. Het klopt helemaal dat ik veel vanuit mn hoofd benader. Ook dat ik over het algemeen rust uitstraal en niet zo snel van mn stuk te krijgen ben. Ook wat je zegt over mijn gezin van herkomst herken ik helemaal. Dat is wellicht de belangrijkste reden dat ik nu ook geen contact meer heb met mijn ouders. Mijn drang om mijn gevoel te willen laten spreken, vroeger zelfs al, maar geen acceptatie en ruimte hierin vinden in mijn vroegere gezin. Met jaren later een uiteindelijke breuk met mijn ouders en broertje als gevolg omdat ik mijn gevoel ben gevolgd naar mijn vrouw toe… Een moment in mijn leven dat ik mijn gevoel wél volgde en waar ik geen moment daarna spijt van heb gehad! Bedankt voor de tip om op een praktische manier met mijn gevoel aan de slag te gaan… Gewoon door te doen… Zoals ook op dat moment… Mooi hoe je verwoordt dat ik dan in het midden uitkom, bij mijn hart… Daar waar ik zo graag zijn wil…

Grappig hoe je dat stuk over Ewout beschrijft. Mijn reactie op het laatst, de arm op zijn schouder, ik zie het me zo doen. Begrip in plaats van verontwaardiging of boosheid… Zelf de woorden die je gebruikt… “dat geeft niet man”… Ook dat ik dichtbij kwam en meeluisterde… Het raakte me toen ik het las… ik weet niet waarom, maar dat deed het. Fijn, bedankt!

En dan over thuis… Hoe treffend… Ik heb inderdaad wel eens gezegd dat er een periode vóór de kinderen en ná de kinderen was in mijn relatie. Iets willen en het er niet van laten komen… daar komt onrust van… dat heb ik me nooit gerealiseerd. Wat fijn om me dat nu wel te realiseren. Terwijl ik dit schrijf, lopen tranen over mijn wangen… Misschien de hoogste tijd om dit eens met mijn vrouw te gaan delen…

Bedankt Mishja… bedankt voor je inzichten… ik waardeer het enorm! t Klinkt gek, maar ik zou je een enorme knuffel als bedankje willen geven! Super bedankt! “ Jasper

Specifieke afstemmingen

kinderwens

Kinderwens-afstemming

Met deze afstemming kan je als vrouw die moeder wil worden, inzicht krijgen in waarom je niet zwanger wordt. Wat naar nog naar voren mag komen om duidelijk te krijgen wat er speelt rondom je kinderwens.

Foetushouding

Geboorteverwerking-afstemming

Wat er in het volwassen leven is blijven hangen van moeilijke ervaringen bij de geboorte wordt in beeld gebracht. Via deze afstemming wordt gekeken naar de invloed van de geboorte-ervaring op het hier en nu en wat de aanvrager eraan kan gaan doen.

kop10

Levensbrug-afstemming

Voor als je de wens hebt om te vragen of een ander die is overleden, het goed heeft ‘daar verderop’. Of als je om vergeving wilt vragen of steun zoekt bij jouw eigen processen.

Voor al die mensen die nog niet overleden zijn, maar voor wie het overlijden nadert. Sommige in coma, anderen zijn door ziekte niet meer in staat om te praten. Wat willen zij nog vertellen of delen met de ander voor of tijdens het afscheid? Daarnaast zijn er direct betrokkenen die graag gehoord en begrepen willen worden.