Workshop ‘Hoe breng ik de rust vanuit de yoga in mijn huis?’

Dat gevoel dat je hebt na de yogales, wil je dat ook zo graag zo lang mogelijk thuis vasthouden? Het gevoel van rust en ontspanning. Zou je willen ontdekken hoe jij je huis zou kunnen aanpassen om deze sfeer en hiermee het gevoel van ontspanning vanuit de yogales naar je huis te willen uitbreiden?

In samenwerking met Isaura de Jong – Suikerman, interieurstylist en eigenaresse van Styling Staat, organiseren we een leuke workshop. 

Stel je eens voor, eerst volg je een heerlijk ontspannende yogales en na deze les gaan we met die ontspannen mindset aan de slag met het maken van een moodboard. 

Waarom deze workshop volgen? Hieronder legt Isaura uit waar we mee aan de slag gaan. 

Herken je dat? 

Dat je een vluchtig leven leidt waarbij even stil staan in de alledaagse drukte steeds meer een uitdaging wordt? 

Ben je je ervan bewust dat je thuisbasis van grote invloed is op je welzijn? 

Als interieurstylist krijg ik vaak de vraag: hoe creëer ik van mijn huis een thuis!? 

Ik merk dat er ontzettend veel behoefte is aan een plek waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je tot rust kunt komen van alle hectiek. Dit is een belangrijk aspect geworden. 

Maar hoe kun je die ontspannen thuissfeer realiseren? 

Om dat te creëren is het belangrijk om het eerst voor jezelf te visualiseren.
In deze workshop leer ik je hoe je dat kunt uitvoeren.
Het maken van een moodboard is de ideale manier om je eigen woongeluk te gaan ontdekken. Vragen die o.a. tijdens de workshop aanbod komen zijn:
Wat gun ik mezelf…?
Waar wordt ik gelukkig van…?
Waar voel ik me prettig bij…?
Welk gevoel wil ik ervaren als ik thuis kom…?
Met deze vragen bouwen we het moodboard op. 

Tijdens de workshop zijn er volop bladen en materialen aanwezig om je moodboard te realiseren. Je krijgt de ruimte om je creativiteit de vrije loop te geven. Ik geef je tips en help je op weg bij het maken van je moodboard. 

Het resultaat van de workshop is jouw eigen persoonlijke moodboard waarbij je de eerste stap naar je ultieme thuisbasis hebt gemaakt! 

Een heerlijke avond gevuld met yoga, creatief aan de slag zijn en dan ook nog naar huis met een moodboard, hoe jij de rust vanuit de yoga in je huis zou kunnen brengen.

Praktische info

Datum: Vrijdag 28 juni van 19.00 tot 22.00u

Kosten: € 55,- inclusief, koffie, thee en wat lekkers en het materiaal.

Zelf meenemen: Als je tijdschriften hebt, die hiervoor geschikt kunnen zijn en je wilt deze gebruiken, neem ze gerust mee.

Locatie: Shiva Yoga & Coaching op de Paul Krugerstraat 23 in Oosterbeek.