Yoga Retraites 

 

Een aantal dagen uit je vaste stramien en de focus terug naar jezelf. Om je weer te verbinden met wie je in werkelijkheid bent, terug naar je kern met yogalessen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

In een weekend wordt je door ons meegenomen naar de stilte, rust en ontspanning. 

Onze retraite is geschikt voor alle niveau’s. Dagelijks zijn er twee yogalessen en een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een klankschalen concert of een Hara wandeling. Optioneel zijn er massages en energetische consulten bij te boeken.

Mishja en Margriet hebben beiden al jaren ervaring in het lesgeven. Beiden hebben een groeiende yogastudio in hun woonplaats waar mensen genieten van hun yogalessen, kennis en ervaring. Naast hun ervaring in Yoga, hebben zij allebei een goed gevulde rugzak op het gebied van healing, spiritualiteit, rituelen, coaching, intuïtieve ontwikkeling & begeleiding. Al deze facetten zijn verweven in hun lessen en in dit retraite. Je kan dus met recht spreken van Yoga & meer.

Een prachtige mogelijkheid om jezelf vier dagen terug te trekken uit de buitenwereld en je aandacht op jezelf te richten met yogalessen en meditatie. Naast de activiteiten in het programma is er voldoende ruimte voor jezelf in de vorm van vrije tijd. 

Kortom, een cadeau voor jezelf om helemaal zen te worden

Planning 2021-2022

 

Nu de maatregelen versoepelen, begint het bij ons weer te kriebelen om retraites te gaan organiseren.

De exacte data en locaties hiervoor zijn nog niet bekend.

Wil je op de hoogte worden gehouden over onze retraites?

Stuur dan een e-mail aan info@shivayoga.nl en wie weet ben jij er de volgende keer bij.

 

Reviews 

 

"Wat was dit een bijzonder weekend! 

Echt een aanrader! Je kon hier echt even jezelf zijn en doen wat jezelf wilde. 

Ik wilde een retraite gaan ervaren dus contact gelegd met Mishja voor meer informatie. Dit voelde meteen als een warm welkom. 

Het was een bijzonder en zonnig weekend! We zaten in een luxe huis, met een mooie tuin, op een prachtige locatie, vlakbij zee. Het eten was heerlijk!

De lessen waren heel fijn! Mishja en Margriet voelen alles goed aan en spelen daarop in, geven aandacht en tips, ontlading en ontspanning!  Ze zijn een geweldig duo." 

Review Retraite Zen aan Zee van I. van den Broek