Yoga Retraite 'Zen aan Zee'

3-daagse retraite van 18 t/m 20 september 2020

 

Een aantal dagen uit je vaste stramien en de focus terug naar jezelf. Om je weer te verbinden met wie je in werkelijkheid bent, terug naar je kern met yogalessen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

In dit weekend wordt je door ons meegenomen naar de stilte, rust en ontspanning. We verblijven in een prachtige omgeving met gezond biologisch eten en kan je gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van het huis. We verblijven in een luxe accommodatie met verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het huis is omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Onze retraite is geschikt voor alle niveau’s. Dagelijks zijn er twee yogalessen en een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een klankschalen concert of een Hara wandeling. Optioneel zijn er massages en energetische consulten bij te boeken.

Mishja en Margriet hebben beiden al jaren ervaring in het lesgeven. Beiden hebben een groeiende yogastudio in hun woonplaats waar mensen genieten van hun yogalessen, kennis en ervaring. Naast hun ervaring in Yoga, hebben zij allebei een goed gevulde rugzak op het gebied van healing, spiritualiteit, rituelen, coaching, intuïtieve ontwikkeling & begeleiding. Al deze facetten zijn verweven in hun lessen en in dit retraite. Je kan dus met recht spreken van Yoga & meer.

Een prachtige mogelijkheid om jezelf vier dagen terug te trekken uit de buitenwereld en je aandacht op jezelf te richten met yogalessen en meditatie. Naast de activiteiten in het programma is er voldoende ruimte voor jezelf in de vorm van vrije tijd. 

Kortom, een cadeau voor jezelf om helemaal zen te worden aan zee!

 

Deze retraite is inclusief:

2 overnachtingen in een luxe accommodatie;

Dagelijks 2 yogalessen inclusief meditatie (Hatha Yoga & Yoga Nidra);

Meditatie met klankschalen;

Begeleide wandeling in Hara op het strand;

Alle maaltijden (biologisch en vegetarisch); 

Inclusief water, koffie en thee;

Gebruik van sauna, verwarmd binnenzwembad, tennisbaan, terras en tuin;

Bedlinnen en handdoekenset;

Professionele begeleiding en ervaren yogadocentes. 

Exclusief:

Reis- en annuleringsverzekering

 

Optioneel bij te boeken

Ontspanningsmassages van 45 minuten voor € 35,00.

Energetisch consult van 45 minuten voor € 35,00.

 

Extra informatie

Er is ruimte voor 14 deelnemers in totaal.

Dit retraite gaat door bij een minimaal aantal van 7 deelnemers. Shiva Yoga & Coaching informeert je uiterlijk 14 dagen voor datum van aanvang van het retraite over doorgang. Mochten zij onverhoopt moeten annuleren dan is je (aan)betaling volledig restitueerbaar.

Aanbetaling is 50% van de totaalprijs binnen 5 werkdagen na de boeking. Resterende bedrag van 50% dient uiterlijk 60 dagen voor aanvang van het retraite te worden betaald. Bij annulering binnen 1 maand voor aanvang van het retraite is geen restitutie mogelijk. Bij annulering langer dan 1 maand voor aanvang van het retraite wordt  50% van deelnamekosten terugbetaald.

Prijzen Prijs
Gedeelde 2-persoonskamer met eigen badkamer en ligbad 1 kamer beschikbaar € 549,00 per persoon
Gedeelde 2-persoonskamer met eigen badkamer 2 kamers beschikbaar € 524,00 per persoon
Gedeelde 2-persoonskamer met gedeelde badkamer 2 kamers beschikbaar € 499,00 per persoon
Alle kamers zijn voorzien van losse bedden.