Yoga Specials

Naast de reguliere yogalessen worden er Yoga Specials aangeboden. Hieronder vind je het actuele aanbod. Deze activiteiten zijn ook te volgen als je geen reguliere lessen volgt.

Aanbod

Schermafbeelding 2019-04-09 om 13.26.24

Yoga Retraite ‘Zen aan Zee’

Ben jij op zoek naar een mooi Yoga retraite? Ga dan in november met ons mee op het Yoga Retraite Zen aan Zee. Heerlijke dagen vol yoga, rust en tijd voor jezelf aan zee.

 In deze yogaretraite verblijven we vier dagen in een luxe accommodatie met verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan.

Het huis is omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Een prachtige omgeving om jezelf vier dagen terug te trekken uit de buitenwereld en je aandacht op jezelf te richten met yogalessen en meditatie. Naast de activiteiten in het programma is er voldoende ruimte voor jezelf in de vorm van vrije tijd. 

Kortom, een cadeau voor jezelf om helemaal zen te worden aan zee!

Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.46.57

Workshop ‘Hoe breng ik de rust vanuit de yoga in mijn huis?’ 

Dat gevoel dat je hebt na de yogales, wil je dat ook zo graag zo lang mogelijk thuis vasthouden? Het gevoel van rust en ontspanning. Zou je willen ontdekken hoe jij je huis zou kunnen aanpassen om deze sfeer en hiermee het gevoel van ontspanning vanuit de yogales naar je huis te willen uitbreiden?

In samenwerking met Isaura de Jong – Suikerman, interieurstylist en eigenaresse van Styling Staat, organiseren we een leuke workshop. 

Stel je eens voor, eerst volg je een heerlijk ontspannende yogales en na deze les gaan we met die ontspannen mindset aan de slag met het maken van een moodboard. 

water-lily-408058_640

Yoga Verwendagen

Wil jij je een hele dag onderdompelen in yoga en meditatie? Een ontspannen dag helemaal voor jezelf en waarin jij jezelf centraal mag stellen. Een dag waarin je het denken en het lichaam ontspant en jezelf weer oplaadt, passend bij de tijd van het jaar.

Elke Yoga Verwendag staan we stil bij de tijd van het jaar, het seizoen waarin we verkeren. Het seizoen waarin we leven is verbonden met de behoeftes van ons lichaam en onze geest. In de winter is er sprake van verstilling en van een terugtrekkende beweging en in de zomer is er meer energie en is er behoefte om naar buiten te treden. Elke Yoga Verwendag verbinden we aan een thema dat verbonden is met het bijbehorende seizoen. Om de rust & ontspanning nog dieper zijn werk te laten doen.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’s’. Het is een diepe ontspanningstechniek voor lichaam en geest. Deze techniek is eenvoudig en zeer effectief en sluit daarmee goed aan bij de Integrale Yoga.

Het is een techniek voor een diepe ontspanning: fysiek, mentaal en emotioneel, waarin het zelfhelende en zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal kan werken. Hierdoor kunnen lichamelijk en geestelijk blokkades opgeheven worden.

Terwijl het lichaam in slaaptoestand is, blijft het innerlijk bewustzijn helder wakker. Dat leidt ertoe dat je tijdens de oefening lichamelijke en geestelijke spanningen los kunt laten en blokkades kunt doorbreken.